Nieuws/Entertainment
451986
Entertainment

Barbie legt het bij met manager Jake

Samantha ’Barbie’ en Michael van der Plas hebben hun conflict met hun voormalige manager Jake Hampel bijgelegd.

Oude uitzendingen van de realityserie Oh Oh Cherso, de serie die Barbie haar Nederlandse roem bezorgde, riep nostalgische gevoelens op bij Samantha. “Ze besefte opeens dat ze toch wel heel veel heeft meegemaakt met die man”, verklaart haar echtgenoot Michael aan RTL.

Samantha zou manager Jake in de sportschool tegen het lijf zijn gelopen. „Daar is ze hem in de armen gevlogen”, aldus Michael. Na een goed gesprek kunnen de twee weer door één deur. Barbie en manlief dachten eerder nog dat het Jake vooral om een eigen televisieserie te doen was.

Vorig jaar braken Samantha en Michael met Jake, omdat ze meer geld wilden verdienen en dachten dat Jake hen daarbij in de weg zat. „Nu word ik niet rijk”, liet Samantha toen weten over die ’huichelaar’. Manager Jake zag de samenwerking ook niet meer zitten. "Barbie en Michael hebben tegenwoordig allerlei adviseurs om zich heen, die beslissingen nemen waar ik mij niet in kan vinden”, liet hij destijds weten.

Haar manager is niet het enige dat Samantha weer heeft toegelaten in haar leven, ook qua uiterlijk grijpt ze terug op iets uit haar verleden. De realityster heeft na jaren van verven, hairextensions en pruiken haar eigen haar weer laten groeien. Vol trots deelde Barbie een kiekje van het resultaat. "Het is wel wenne maar ben er blij mee dat het nog gezond is en weer heb mogen groeie", aldus Samantha. (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Eigen haar...Jullie kenne me niet anders dan met een pruik op (HairPiece) van Jennifer Hoeve. Dat had een reden: ten...Geplaatst door Samantha&Michael op  woensdag 13 januari 2016