Nieuws/Entertainment
452011
Entertainment

Lamar Odom vecht voor herstel

Lamar Odom maakt het volgens zijn ex Khloé Kardashian goed in de privékliniek waar hij sinds kort verblijft.

De realityster was woensdag te gast in Good Morning America, waar ze zei dat het goed gaat met haar ex. Lamar werd onlangs ontslagen uit het ziekenhuis en werkt nu in een kliniek verder aan zijn herstel.

“Hij is een vechter”, zei Khloé over de basketballer die in oktober bewusteloos werd gevonden in een bordeel. “Maar hij heeft nog een lange weg te gaan. Hij werkt hard aan zijn herstel, maar elke dag is anders.”

Soulmates

Khloé zei dat ze heeft geleerd niet te ver in de toekomst te kijken. “Ik leef van dag tot dag. En daarmee ben ik gelukkig.” Hoewel de realityster officieel nog steeds getrouwd is met Lamar, staat haar hoofd niet naar een hereniging. “Ik geloof echt dat we soulmates zijn, maar op dit moment denk ik daar helemaal niet aan. Ik zie hem nu meer als een vriend. Dingen veranderen, en dat is ook prima.”

Voor Khloé staat de komende tijd in het teken van Lamars gezondheid. “En zijn geluk en mijn geluk. Dat zijn op dit moment twee losse dingen.”

Gezondheid Rob

Ook met Khloés broer Rob gaat het volgens de realityster goed. Rob moest eind vorig jaar met spoed naar het ziekenhuis, waar hij te horen kreeg dat hij diabetes heeft. “Hij is geschrokken. Maar als hij dat nodig heeft om zijn leven te beteren, is het goed.”