Nieuws/Entertainment
452019
Entertainment

'Misbruik Bill Cosby mogelijk gefilmd'

Openbaar aanklagers zijn in het diepste geheim bezig met een uitgebreid dossier over Bill Cosby (78), die door Andrea Constand wordt beschuldigd van verkrachting.

In het geheime dossier staat volgens RadarOnline dat het vermeende misbruik mogelijk op beeld is vastgelegd.

Andrea beweert dat het incident in 2004 in de woning van de acteur/komiek heeft plaatsgevonden. In en bij de mansion hangen meerdere beveiligingscamera's waarvan vermoed wordt dat die Bill en de destijds 31-jarige Andrea hebben gefilmd.

Het geheime dossier bevat ook een uitgebreide verklaring van Bills 'slachtoffer'. Zij heeft de politie verteld dat Bill haar adviseerde om "makkelijke kleding" te dragen als ze bij hem op visite ging. Bill droeg naar verluidt zelf een joggingbroek.

Andrea begon zich al snel versuft en emotioneel instabiel te voelen. Bill zou haar vervolgens drie blauwe pillen hebben gegeven zodat ze zich beter zou voelen. "Doe die pillen in je mond en drink wijn", zou Cosby haar hebben opgedragen. Het misbruik zou daarna hebben plaatsgevonden.

Bill heeft een verklaring afgegeven waarin hij beweert dat Andrea vrijwillig seks met hem had. "Hun verhalen zijn heel verschillend", zegt een politiebron. "Andrea zegt dat zij zich niet meer kon bewegen toen Cosby misbruik van haar maakte."

De bron vertelt ook dat een telefoongesprek tussen Bill en Andrea is opgenomen. 'Dr. Huxtable' zou in dat gesprek geprobeerd hebben om de vrouw ervan te overtuigen dat hij niets verkeerd heeft gedaan. Openbaar aanklagers denken dat deze opnames en de camerabeelden genoeg zijn om Cosby achter slot en grendel te krijgen.