Nieuws/Entertainment
452177
Entertainment

Patti LaBelle heeft 30 jaar jongere vlam

Patti LaBelle mag dan 71 jaar zijn, op het gebied van de liefde doet ze nog geen stapje terug. De soulzangeres heeft een vriend die 30 jaar jonger is dan zij.

De Grammywinnares zou al anderhalf jaar samen zijn met de 41-jarige drummer Eric Seats, die in het verleden heeft opgetreden met muzikanten als Stevie Wonder, Mary J. Blige, Timbaland en Missy Elliot. "Ze heeft geprobeerd het stil te houden, maar iedereen om haar heen heeft het nu wel door", onthult een insider aan DailyMail. "Ze is helemaal weg van hem en ze brengen veel tijd samen door." Eric zou zelfs van Los Angeles naar Philadelphia zijn verhuisd om vaker bij Patti te kunnen zijn.

Patti's 42-jarige zoon Zuri Edwards zou minder blij met zijn nieuwe stiefvader zijn. Hij zou het niet leuk vinden dat Eric jonger is dan hij en zou bovendien bang zijn dat Eric op den duur zijn moeders hart zal breken.

Zuri is Patti's zoon die ze kreeg met haar ex Armstead Edwards, met wie ze 31 jaar lang getrouwd was tot hun scheiding in 2000. Naast Zuri heeft Patti vier geadopteerde kinderen.