Nieuws/Entertainment
452222
Entertainment

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

Een pijnlijk tafereel in een Amsterdamse koffiesalon, afgelopen week, waar MARTIJN KRABBÉ een afspraak had met zijn veelbesproken ‘ex’ AMANDA. Met de vrouw die hij twee keer trouwde, had Martijn veel te bespreken.

Twee jaar geleden liep hun huwelijk definitief op de klippen. Vrij snel werd hun scheiding uitgesproken, waarbij het er vaak emotioneel aan toe ging. Dat was vooral omdat Amanda binnen de kortste keren een nieuwe lover vond en, terwijl Martijn nog hoopte dat zij bij hem zou terugkeren, ook al van hem zwanger bleek.

Tot een verzoening kwam het nooit meer. Amanda begon haar nieuwe leven in Brabant. Zij verloor haar baby, maar trouwde haar nieuwe geliefde. En daarmee leek de vrouw met wie de tv-ster, af en aan, zo’n twintig jaar samen was, voorgoed uit zijn leven verdwenen.

Nou ja, voorgoed…

De twee hebben vier kinderen uit hun twee huwelijken die hen eeuwig zullen herinneren aan de tijd dat zij samen waren en een van de bijzonderste, kleurrijkste en onstuimigste stellen in de Nederlandse showbizz vormden. Wat Martijn en Amanda over hun kinderen te bespreken hadden, leest u in deze editie van Privé. En dan kijkt u vrijdag met nog meer bewondering naar The Voice of Holland, waar de misschien wel beste tv-presentator van Nederland gewoon zijn werk staat te doen - alsof er niets aan de hand is!

Heel bijzonder is ons verhaal over de eigenzinnige oud-premier DRIES VAN AGT, bekend om zijn bloemrijke taalgebruik (‘Sapristi!’) dat Den Haag kleur, en WIM KAN veel inspiratie, gaf. Volgende maand wordt hij 85 en hij beklaagt er zich bij onze collega MATTHIJS ALBERS over dat het ouder worden hem en zijn echtgenote EUGENIE zwaar valt. ‘Het gaat niet goed met mij!’ vertelt hij in een exclusief gesprek waarin hij, op z’n Van Agts, uitweidt over zijn huidige leven.

Leest u Privé elke week? Kijk dan ook eens naar onze aantrekkelijke aanbiedingen op de pagina’s 29 en 57. Dan hoeft u voor het laatste nieuws in de winterkou de deur zelfs niet meer uit!

Weekblad Privé is ook te downloaden via de Privé-app voor de iPad

En voor Android (via Google Play)