Nieuws/Entertainment
452253
Entertainment

Ergste nachtmerrie tv-ster komt uit

Martijn Krabbé’s kinderen verhuizen… naar zijn ex!

Hij is er zolang bang voor geweest, en nu gaat het gebeuren. Kort na de tweede scheiding van Amanda zag het er al even naar uit dat hun vier kinderen, mét haar, naar Brabant zouden verhuizen. Na de carnaval is het zover. Nadat eerst al een van hun dochters koos voor een leven bij haar moeder, vertrekken volgende maand de andere drie ook naar haar.

Een zeldzame ontmoeting in Amsterdam, waar MARTIJN KRABBÉ (47) werd gespot terwijl hij aan de koffie zat met zijn ex-vrouw AMANDA. Net als vroeger zou je zeggen, maar de aanleiding van het gesprek is voor de Voice of Holland-presentator een waar drama.

Hier worden immers de details besproken van de nieuwe regeling die de twee ex-geliefden met elkaar troffen, in het belang van het geluk van hun kinderen. Inmiddels hebben die, volgens Amanda in een gesprek met WEEKBLAD PRIVÉ dat vandaag verschijnt, namelijk aangegeven ALLEMAAL NAAR EINDHOVEN TE WILLEN VERHUIZEN.

VANDAAG IN WEEKBLAD PRIVÉ: Het interview met MARTIJN KRABBÉ’s EX AMANDA. Hoe de nachtmerrie van de tv-ster uitkwam en hij zijn kinderen verloor...

Lees meer over de grootste nachtmerrie van Martijn Krabbé in De Telegraaf.