Nieuws/Entertainment
452577
Entertainment

Outfit van 1,2 miljoen valt niet in de smaak

’Kate Hudson, trek iets aan’

SLIDESHOW - Kate Hudson schreed zondagavond in een peperdure jurk over de rode loper van de Golden Globes. De outfit van de actrice blijkt 1,2 miljoen euro waard. Maar dat betekent niet dat het ook móói is...

De jurk - of het gebrek aan jurk - van Kate Hudson valt niet goed in Amerikaanse media. „If you have it, flaunt it?” - „Als je het in huis hebt, laat het zien? - was in dit geval een motto geweest om níet te hanteren."

,,Je hoeft dus niet altijd alles te laten zien”, luidt het oordeel van USA Today, die Kate een van de slechtst geklede sterren van de avond noemt.

Hudsons perzikkleurige jurk was bezaaid met diamanten. De actrice droeg daarnaast diamanten oorbellen bij de creatie van Michael Kors. Ook de befaamde blogger Perez Hilton verslikte zich even toen hij de creatie van Kate zag. „Het lijkt wel een stijldanskostuum. Teleurstellend.” Anderen prijzen de 36-jarige actrice wel, maar vooral om haar figuur en ’prachtige buikspieren’.

Kate was niet in de race voor een Golden Globe. Met haar stiefvader Kurt Russell reikte ze de prijs voor beste animatiefilm - Inside Out - uit. De western The Revenant was de grote winnaar van de avond.

Volg Privé ook op Facebook