Nieuws/Entertainment
452614
Entertainment

'Angelina Jolie adopteert stiekem zevende kind'

Angelina Jolie wil dolgraag haar gezin uitbreiden met een zevende kind en zou al voorbereidingen hebben getroffen. Echtgenoot Brad Pitt was alleen nog niet op de hoogte van haar plannen.

De actrice en regisseuse wil ditmaal een jongetje uit Cambodja adopteren melden bronnen van RadarOnline. Angelina Jolie zou baby Alloy Shoun onder haar vleugels genomen, maar Brad weet nog van niks. "Dit lijkt wel een militaire operatie", weet de bron. "Angie wilde niet dat Brad op de hoogte was, want dan had hij herrie geschopt."

Angelina was voor opnames van haar nieuwe film First They Killed My Father in de sloppenwijk van Siem Reap, waar het kereltje momenteel woont in een arm gezin van dertien kinderen. Het idee om over te gaan tot adoptie zou Angie spontaan hebben besloten, nadat haar dochters Shiloh (9) en Zahara (10) bevriend raakten met de kinderen uit het gezin Shoun. De meisjes werden aangesproken door de zestienjarige Leida Shoun en waren geraakt door haar schrijnende verhaal. "Angie heeft beloofd meer dan een miljoen dollar vrij te maken om de familie te helpen en baby Alloy te adopteren."

Shiloh en Zahara zijn volgens de ingewijden meermaals gaan shoppen met de kinderen uit het arme gezin. Ook namen ze de kinderen mee op stap en kochten ze twee fietsen voor het gezin. "We hadden maar een fiets voor de hele familie en die was oud. Dus dit is een geweldig cadeau voor ons", aldus Leida. "Shiloh, Zahara en hun familie zijn goede en erg aardige mensen."