Nieuws/Entertainment
452964
Entertainment

Dit zat er in het rugzakje van prins George

Het rugzakje dat prins George bij zich had op zijn allereerste dag op de peuterschool, was niet bepaald voor de sier.

Het 2-jarige prinsje had behoorlijk veel bij zich; een extra broek, een sweater en een extra paar sokken. George had ook binnenschoentjes meegenomen en een stuk fruit.

"Alle kindjes van de peuterschool moeten hun schoenen bij binnenkomst uittrekken en hun fruit in een grote schaal leggen. Als het tijd is voor een tussendoortje, mogen alle kinderen fruit uitkiezen. Op die manier wordt hen geleerd dat ze alles moeten delen", zegt een bron dichtbij de royals tegen UsMagazine.

Het blauwe jasje van George werd door royalty fans eerder al onder de loep genomen. De zoon van Kate Middleton en prins William droeg een jack uit de 2013-collectie van de Britse warenhuisketen John Lewis. Kate kocht het jasje voor 30 Britse pond, omgerekend ruim 40 euro.

George gaat naar de Westacre Montessori School Nursery. De peuterspeelzaal ligt niet ver weg van Anmer Hall, het huis van de hertog en hertogin van Cambridge op koninklijk landgoed Sandringham bij Norfolk. Volgens de Britse media kost de nieuwe school van George 33 pond per dag (bijna 45 euro) en is het gebouw gelegen aan een privéweg.

De oudste van Kate en William zou erg genoten van zijn allereerste schooldag. "George voelt zich prima bij alle andere kindjes. Hij heeft niet gehuild." Kate zou het wel moeilijk hebben gehad. "Ze was wel een beetje emotioneel."