Nieuws/Entertainment
453935
Entertainment

Sylvia Geersen verlaat Nederland

Sylvia Geersen vertrekt maandag naar New York. Het model verlaat Nederland voor langere tijd om zich in het buitenland te focussen op haar modellencarrière.

In de agenda van Sylvia Geersen staan de komende twee weken belangrijke castings in de Big Apple. ''Ik ga me weer op New York richten, daar zit alles'', vertelt het Nederlandse model vastberaden.

"Ik laat mijn visum verlengen, ga tussendoor nog twee maanden voor werk naar Istanbul en dan weer terug naar New York voor een half jaar. Ik wil daar nog een keer even goed knallen.''

Na het eerste seizoen van Holland's Next Top Model in 2006 vertrok Sylvia ook naar New York en begon ze daar haar carrière met een campagne voor Guess. Daarna ging het snel. Nu woont ze alweer een tijd in Nederland en begint het toch weer te jeuken.

"Nadat ik New York verliet ben ik nauwelijks nog terug geweest. Dus ik dacht nu bij mezelf, Syl gewoon een half jaar weggaan. Met mijn vriend en mij zit het toch wel goed en als hij niet kan wachten, komt hij maar langs. Niemand van mijn vrienden loopt weg. Ik moet nu even voor mijn carrière kiezen en zien of ik mijn dromen kan waarmaken.''