Entertainment/Sterren
455743339
Sterren

Kid Cudi over hereniging met Ye: ’Dat zie ik niet gebeuren’

Ye, beter bekend als Kanye West, en Kid Cudi zijn niet de beste vrienden en als het aan laatstgenoemde ligt, zal dat ook niet meer gebeuren. Alleen een wonder kan er volgens de rapper voor zorgen dat de twee ooit weer op goede voet met elkaar komen, zo zegt hij in een interview met Esquire.

De twee Amerikaanse rappers hebben een lange geschiedenis vol met samenwerkingen, ruzies en goedmakingen. „Ik heb aan elk album van die man meegewerkt. Hij was slechts op twee van mijn platen te horen. Dat zegt al wat”, meent Scott Mescudi, zoals Kid Cudi echt heet. „En denk maar niet dat ik het niet gevraagd heb.”

De reden van de langlopende ruzie tussen de twee kan onder „creatieve verschillen” worden geschaard. Naast Kid Cudi hebben ook andere rappers als Drake (vaak) een aanvaring met Ye gehad, alleen maakte de Canadese rapper het onlangs wel nog goed met de Amerikaan. Kid Cudi ziet dat met hem en Ye niet gebeuren.

„Met alle respect, maar ik ben geen Drake die een foto met hem neemt en dan de week erna weer vrienden is en de ruzie over is”, zegt de Day ’n’ Nite-rapper. „Zo ben ik niet. Ik ben dan echt klaar met je. Er is dan een fucking wonder nodig om mij weer vrienden met je te laten worden. Dat zie ik niet gebeuren.”