Nieuws/Entertainment
457270246
Entertainment

Justin Bieber noemt oproep om vrouw Hailey te pesten ’triest’

Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber is boos op een fan van Selena Gomez die andere fans van de zangeres oproept zijn vrouw Hailey Bieber te pesten. De zanger noemt de actie ’triest en schaamteloos’. In het verleden had Justin Bieber een relatie met Gomez.

Justin Bieber

Justin Bieber

De fan riep andere fans van Selena Gomez via Instagram op de pagina van Hailey ’te bombarderen’ met opmerkingen als ’Selena is beter’. Ook riep ze hen op ’achter Hailey aan te gaan’.

Justin Bieber neemt het in zijn Instagram Stories op voor zijn vrouw. „Ik wil dit alleen maar delen zodat mensen een idee krijgen van wat we dagelijks tegenkomen.”

De zanger wil ondanks dat niet te lang stil staan bij de oproep. „Toen ik dit zag had ik makkelijk mijn humeur kunnen laten verpesten.” Maar de zanger weigert dat ’door te bedenken hoe ellendig zij zich moet voelen’, refererend naar de fan, die volgens Bieber ’anderen klein probeert te laten voelen’.

Veel volgers van Justin Bieber zijn het eens met zijn statement, maar anderen vinden dat de zanger de fan zo juist een platform geeft.