Entertainment/Sterren
459766516
Sterren

Martin Garrix 2e beste dj ter wereld, maar organisatie spelt naam verkeerd

DJ Martin Garrix op archiefbeeld.

DJ Martin Garrix op archiefbeeld.

Dat Martin Garrix de tweede plaats op de lijst met 100 populairste dj’s ter wereld van het Britse tijdschrift DJ Mag veroverde, maakt hem blij, al heeft hij wel één kritische kanttekening.

DJ Martin Garrix op archiefbeeld.

DJ Martin Garrix op archiefbeeld.

Martin Garrix moest David Guetta voor laten gaan, die werd uitgeroepen tot de populairste dj ter wereld. Op Instagram liet de Nederlandse dj weten dat hij evengoed blij is met alle fans die hebben gestemd. Maar: „Alsjeblieft, als jullie me als de tweede beste dj ter wereld aankondigen, spel m’n naam correct”, meldt hij. De organisatie had Garixx geschreven.

De 53-jarige Guetta, die de koppositie in 2011 ook al eens innam, sprak woensdag in AFAS Live zijn dankbaarheid uit. „Het betekent zoveel. Ik heb echt hard gewerkt dit jaar. We hebben United at Home naar nieuwe hoogten gebracht, werden eindelijk weer herenigd op de dansvloer en ik heb meer muziek uitgebracht dan ooit”, zegt Guetta. „Het was geweldig om nieuwe muziek live te spelen en de energie en reacties van het publiek houden me op de been na al die jaren.”