Entertainment/Gossip
462485254
Gossip

Jaimie Vaes: Lil Kleine eist dure horloges terug

Lil Kleine zou de dure horloges terug willen die hij tijdens zijn relatie met Jaimie Vaes aan haar cadeau heeft gedaan. De rapper eist ook de horloges terug die hij aan zijn zoontje Lío gaf, zegt Jaimie in de nieuwste aflevering van haar realityserie Jaimie in The Vaes Lane van discovery+.

In een vrijgegeven fragment uit de aflevering die vrijdag is te zien, bespreekt Vaes met haar vrienden Koen Pieter van Dijk en Estelle Cruijff een e-mail die ze van haar advocaat Kim Beumer heeft ontvangen. De mail gaat over beslaglegging op enkele geschonken horloges, zegt de ex van de rapper. „Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest”, aldus Vaes. „Ik zweer het je, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest.”

In het fragment steekt Jaimie haar verbazing over de eis van haar ex niet onder stoelen of banken. „Je weet: als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want Jorik was zo goed voor zijn vrouw. En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is.”

De relatie tussen Vaes en rapper Lil Kleine kwam begin dit jaar tot een einde nadat beelden waren opgedoken waarop te zien is hoe de rapper het hoofd van zijn vriendin tussen de auto en de autodeur klemt. De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Vaes verbrak daarop de relatie. De twee hebben samen een zoon, Lío. Het OM meldde eind juni dat het onderzoek naar de zaak nog steeds loopt.