Nieuws/Entertainment
463917
Entertainment

Broederliefde toch niet betrokken bij steekpartij

Broederliefde

Broederliefde

Leek het eerst een lid van rapgroep Broederliefde te zijn, die is neergestoken bij een ruzie in een parkeergarage in Rotterdam, inmiddels blijkt dat niet zo te zijn. Volgens politiebronnen waren leden van de groep wel degelijk bij de ruzie betrokken. Het management van Broederliefde ontkent dat en de rappers van de groep laten nu op Instagram weten dat niemand van de groep betrokken is geweest bij de steekpartij.

Broederliefde

Broederliefde

„De media en de politie hebben een zeer grote fout gemaakt door onze naam hierbij te betrekken en iets te creëren wat er absoluut niet is”, schrijven de rappers. „We worden ten onrechte in het kwade daglicht gesteld.”

Het steekincident waarmee Broederliefde ten onrechte in verband is gebracht gebeurde dinsdagochtend in een parkeergarage aan de Kruiskade in Rotterdam. Een 22-jarige Rotterdammer liep meerdere steekwonden op in zijn rug. Twee groepen mannen kregen volgens de politie ruzie in een uitgaansgelegenheid. Rond vijf uur zetten ze die ruzie voort in de naastgelegen parkeergarage, waarbij een van de mannen in zijn rug werd gestoken. De politie zoekt getuigen van het incident.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo