Nieuws/Entertainment
465765
Entertainment

'Scheiding kan Cheryl miljoenen kosten'

Cheryl Fernandez-Versini heeft nog niet gereageerd op de geruchten dat haar huwelijk op instorten staat. Maar Daily Star heeft vast uitgerekend hoeveel een mogelijke scheiding de zangeres zal kosten.

Volgens de Britse krant gaat het om een bedrag van 8 miljoen pond.

Toen Cheryl en Jean-Bernard elkaar het jawoord gaven zou de zangeres hebben geweigerd om onder huwelijkse voorwaarden te trouwen. Dat wil volgens de krant zeggen dat het mogelijk is dat ze de helft van haar 16 miljoen pond tellend fortuin moet af staan aan Jean-Bernard. Zo vertelt een advocaat aan de krant.

Volgens de raadsman kan Jean-Bernard aanspraak maken op de helft van Cheryl haar vermogen. "Misschien dat Cheryl de rechter ervan kan overtuigen om dit bedrag naar beneden te krijgen. Dit proces zal dan wel lang duren, veel geld kosten en stressvol zijn." Toch is het volgens de advocaat ook nu nog mogelijk dat Cheryl en Jean-Bernard tot een overeenkomst komen. In dat geval zouden twee veel getrouwtrek voorkomen, aldus de advocaat.

Er gaan al weken geruchten dat het niet goed gaat tussen Cheryl en haar man Jean-Bernard. De twee trouwden in begin 2014.