Nieuws/Entertainment
465828
Entertainment

Steve-O en Kat Von D zijn een setje

Er kan geen twijfel meer over bestaan: Steve-O en Kat Von D hebben een relatie. Dat blijkt uit foto's die de voormalige Jackass-ster op Instagram heeft gezet.

Het gerucht dat Steve-O voor de bekende tattoeëerder Kat Von D was gevallen, deed al een tijdje de ronde. De tortelduifjes hebben het nieuws nu zelf ook bevestigd. Steve-O deelde deze week een kiekje waarop de twee staan te zoenen. "Wat heb ik een geluk", schreef hij erbij.

'Blij'

Een paar dagen geleden plaatste Steve-O al een veelzeggende tekst bij een andere foto van hem en Von D. "Ik weet dat het raar is dat ik nu een cleane, nuchtere, veganistische dierenvriend met een hybride auto ben geworden die van mediteren houdt, maar ik ben blij dat het zo is. Ik ben er nog veel blijer mee dat ik zoveel tijd mag doorbrengen met een prachtige, ontzettend getalenteerde vrouw die al die dingen ook is en daarnaast behoorlijk wild, net als ik. En dat het haar geen bal kan schelen hoeveel tanden ik heb."

De 41-jarige Steve-O werd wereldberoemd door zijn stunts in de MTV-serie Jackass en was daarna te zien in diverse series en films. Zijn acht jaar jongere vriendin is vooral bekend van de TLC-serie LA Ink.