Nieuws/Entertainment
465878
Entertainment

'Badr Hari en Cristiano Ronaldo samen met oud en nieuw'

Badr Hari en Cristiano Ronaldo, die volgens Frans en Engelse media meer dan vrienden zijn, zijn van plan om samen het nieuwe jaar in te luiden.

De 30-jarige voetballer reist woensdag na zijn voetbalwedstrijd met zijn privéjet af naar Marrakech, de woonplaats van de kickbokser. Dat meldt de Arabische krant Ajbar Al Yaum.

Ronaldo zou al de nodige voorbereidingen hebben getroffen. Volgens de krant heeft hij voor één nacht een kamer geboekt in het luxe hotel The Pearl. Of hij na het feesten daar samen de nacht met Badr zal doorbrengen, weet de bron niet te vertellen.

De boezemvrienden brengen de laatste maanden zoveel tijd met elkaar door, dat Frans en Engelse media vermoeden dat de twee een homoseksuele relatie hebben. Ronaldo zou ongeveer vier dagen per week na zijn training bij Real Madrid in het vliegtuig stappen om bij Badr te kunnen zijn.

Hari zit momenteel nog samen met zijn goede vriend Ali B. in Dubai. De twee bekende Nederlandse Marokkanen gaan daar volgens insiders samen een hotel openen.