Nieuws/Entertainment
465899
Entertainment

Tweeling Monaco uitgebreid te zien in nieuwe video

Albert en Charlene persoonlijker dan ooit

VIDEO - Prins Albert van Monaco en zijn vrouw Charlène hebben een groot persoonlijk interview gedeeld.

In de video, die ze plaatsten op Facebook, praat het prinselijk paar in de Salon des Glaces in Monaco vrijuit over Jacques en Gabriella, die vorig jaar op 10 december zijn geboren in het Princesse Grace-ziekenhuis in Monaco, en hoe de tweeling hun leven heeft veranderd.

De video begint met de saluutschoten die vorig jaar bij de geboorte werden gelost, beelden van het moment dat de trotse ouders hen vanaf het paleisbalkon aan de bevolking toonden en de doopceremonie in de kathedraal van het prinsdom.

Prins Albert vertelt dat zijn echtgenote Charlene een hele goede moeder is voor hun tweeling prins Jacques en prinses Gabriella. Over de kinderen vertelt Albert dat ze graag spelen en beweeglijk zijn, vooral Jacques. Bovendien, zo vervolgt Albert, kunnen de kinderen goed overweg met andere kinderen en volwassenen die ze ontmoeten.

Gabriella lijkt veel op Albert, vertelt hij. Zelf ziet hij ook veel uiterlijke kenmerken van Charlène terug in beide kinderen. ''Het is nog een beetje vroeg om te zeggen'.' Verder blijkt dat Charlène graag met de kinderen gaat zwemmen. Dit kunnen ze al heel goed en dat noemt Albert bewonderenswaardig. ''We hopen dat ze net als wij van sport gaan houden, van watersport op de eerste plaats." (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));