Nieuws/Entertainment
465904
Entertainment

Kourtney Kardashian gelooft niet meer in liefde

Kourtney Kardashian is van plan om de komende tijd single te blijven. De realityster is na de breakup met Scott Disick het vertrouwen in de liefde kwijtgeraakt.

Dat vertelt ze in een gesprek met haar moeder Kris Jenner, zo is te zien in een sneak preview van de nieuwste aflevering van de Kardashians.

Kris drukt Kourtney op het hart om open te blijven staan voor nieuwe mannen en geeft haar de tip een account op Tinder te openen. Dat ziet de zus van Kim Kardashian echter niet zitten: "Ik kom net uit een lange relatie van negen jaar. Het laatste wat ik nodig heb is een nieuwe man in mijn leven."

De Keeping Up With The Kardashian-ster liet een dag eerder weten dat ze nog steeds verdriet heeft om de breuk met Scott Disick. Op Instagram postte ze de emotionele tekst: "The prettiest smiles hide the deepest secrets. The prettiest eyes have cried the most tears, and the kindest hearts have felt the most pain."

Kourtney en Scott hebben samen drie kinderen: Mason (5) en Reign (9 maanden) en dochter Penelope (3). Het stel ging afgelopen zomer uit elkaar vanwege Scott's slippertje met een ex-vriendin. Ook zijn zware alcoholverslaving veroorzaakte veel problemen tussen het koppel.