Nieuws/Entertainment
465926
Entertainment

Cheryl Fernandez-Versini wist echtgenoot van Instagram

FOTO - Dat er iets niet goed zit in het huwelijk van Cheryl Fernandez-Versini en haar man is wel duidelijk nu de zangeres hem van haar Instagram heeft verwijderd.

Cheryl deelde afgelopen zomer een foto van haar echtgenoot met ontbloot bovenlichaam. Dailymail ontdekte vandaag dat de zangeres het kiekje heeft verwijderd.

Op haar Instagram-account is nu nog maar één foto van Jean-Bernard te vinden. Maar op die foto, die 78 weken geleden op haar 31e verjaardag werd gemaakt, staan ook haar X Factor-collega's Simon Cowell en Mel B. "Als haar dierbare collega's er niet op hadden gestaan, had Cheryl ook deze foto verwijderd", denkt een bron.

Al weken gaan er geruchten dat het huwelijk van de zangeres en de Fransman wankelt. Volgens insiders heeft het stel communicatieproblemen; zij spreekt nauwelijks Frans, terwijl Jean-Bernards Engels niet al te best is. Ook zou het koppel weinig gemeenschappelijke interesses hebben.

Cheryl en Jean-Bernard trouwden anderhalf jaar geleden na een relatie van drie maanden. Ze was daarvoor getrouwd met voetballer Ashley Cole.