Nieuws/Entertainment
466044
Entertainment

Dré Hazes: Waarom gunnen ze mij Monique niet?

Dré Hazes heeft al maandenlang geen contact meer met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Maar zelf snapt hij het probleem niet helemaal...

Dat vertelt hij aan het Vlaamse weekblad Dag Allemaal. "Mijn moeder en zus hebben me nooit expliciet gezegd wat ze aan te merken hebben op Monique. Ik zou in ieder geval niet weten wat, want ze is een schat. Monique is lief en leuk en ze maakt mij gelukkig. Wat is dan het probleem?", aldus André Hazes jr.

Het leeftijdsverschil van 16 jaar lijkt het niet te zijn. Wel lijkt Rachel het moeilijk te vinden om haar zoon, die altijd een moederskindje was, te moeten delen met een andere vrouw. Maar, vindt Dré: "Ze moet intussen toch inzien dat Monique géén bevlieging is. Dat wij van elkaar houden. Waarom gunnen m'n moeder en zus me dit geluk niet?"

Dré is in elk geval dolgelukkig met zijn Monique, die hem naar eigen zeggen heeft gered van een losbandig leven. "Ik deed alles wat God verboden heeft. Een heftig leventje. Ik zag het helemaal zitten om zo verder te doen tot mijn dertigste of zo.'' Maar toen kwam Monique op zijn pad. "En dat zorgde voor een complete ommekeer in m'n hoofd en m'n hart", aldus de verliefde zoon van volkszanger André Hazes.

Volg Privé ook op Facebook!