Nieuws/Entertainment
469137
Entertainment

Kanye West en North West op pad in Disneyland

FOTO'S - Terwijl Kim Kardashian nog herstelt van de bevalling van Saint West, zorgt Kanye West ervoor dat dochter North West genoeg aandacht krijgt.

De 38-jarige rapper nam maandag een middag vrij om met zijn 2-jarige dochtertje tijd door te brengen in pretpark Disneyland.

Kanye en North waren uitgenodigd door Kims zus Kourtney. Haar zoontjes Mason en Reign, die ze met haar ex Scott Disick kreeg, vierden daar hun zesde en eerste verjaardag. Ook Kris Jenner en de 3-jarige dochter van Kourtney waren op het verjaardagspartijtje aanwezig.

Op foto's van Dailymail is te zien dat de familie Kardashian/West de grootste lol hadden toen ze met z'n allen een ritje in de kinderachtbaan maakten. Vooral de draaimolen was favoriet onder de kinderen. "Ze konden er maar geen genoeg van krijgen."

Kim moest de verjaardag van haar neefjes missen omdat ze nog aan het bijkomen is van haar heftige bevalling op 5 december. Wel feliciteerde ze de jongetjes via Instagram en sprak ze een wens uit: "Ik hoop dat Reign en Saint 'bff's worden."