Nieuws/Entertainment
469692676
Entertainment

Laatste rol Naya Rivera in animatiefilm Batman

Naya Rivera heeft een stem ingesproken voor de nieuwe animatiefilm Batman: The Long Halloween. De in juli overleden actrice is in de film te horen als Catwoman. Het is voor zover bekend de laatste rol waar ze aan gewerkt heeft.

Volgens studio DC had Naya al haar tekst al ingesproken voor haar dood afgelopen zomer, en hebben de makers daardoor geen wijzigingen hoeven aanbrengen. De film is het eerste van twee delen, het is nog niet duidelijk of het personage van de Glee-actrice terugkeert in een vervolg.

Jensen Ackles van Supernatural sprak voor de film de rol van Bruce Wayne en zijn alter ego Batman in en Josh Duhamel is in de film te horen als Harvey Dent. Batman: The Long Halloween, Part One heeft nog geen releasedatum, maar komt waarschijnlijk in het voorjaar of de zomer uit.

Naya verdronk tijdens een boottochtje op Lake Piru in de buurt van Los Angeles. De 33-jarige was dagenlang vermist, nadat haar vierjarige zoontje Josey alleen op de boot was aangetroffen. Het jongetje wist aan de politie te vertellen dat de twee aan het zwemmen waren toen de boot door de wind begon te schommelen. Naya kreeg haar zoon aan boord maar verdween zelf onder water.