Nieuws/Entertainment
469979
Entertainment

Man Cheryl Fernandez-Versini verdedigt huwelijk

Jean-Bernard slaat terug na beweringen dat hij zijn vrouw Cheryl Fernandez-Versini in de steek zou laten voor zijn werk.

Na de geruchten dat hun huwelijk van minder twee jaar op springen staat, laat Jean-Bernard bij uitzondering weten hoe het ervoor staat tussen de twee. "Ik reageer normaal niet, maar de waarheid is dat zelfs toen mijn vader overleed, ik mijn leven op het spel zette voor mijn vrouw", laat hij weten.

Al tijden gaan berichten rond dat de Franse zakenman en de zangeres weken afzonderlijk doorbrengen en elkaar maar amper zien. Cheryl heeft het druk als jurylid van X Factor en haar echtgenoot is al weken niet meer gezien bij de show.

Ondanks dat Jean-Bernard veel in Dubai, Frankrijk en Italië te vinden is voor werk, laat hij weten er te zijn voor zijn vrouw. "Ja, ik werk zoals iedereen om brood op de plank te krijgen, maar mijn vrouw is mijn prioriteit omdat ze mijn enige familie is", schrijft hij op Instagram. "Als ze me nodig heeft bij X Factor dan zal ik er zijn, zoals ik eerder ook altijd deed."

De geruchten dat het niet goed zij gaan binnen hun huwelijk, kwamen op gang nadat Cheryl vroegtijdig het verjaardagsfeest van haar echtgenoot verliet en sindsdien al weken zonder haar man werd gezien bij evenementen.