Nieuws/Entertainment
471509
Entertainment

Weer in openbaar na bekendmaking scheiding

Yolanda Foster: 'Ik hoop op mooie toekomst'

Yolanda Foster is voor het eerst sinds het nieuws over haar scheiding van David Foster weer in het openbaar verschenen.

"Ik hoop dat er een mooie toekomst op mij ligt te wachten", reageert Yolanda tegenover Us Magazine tijdens een event rond The Real Housewives of Beverly Hills, waarin zij is te zien. "Ik doe mijn best en probeer van dag tot dag te leven."

De Nederlandse realityster en David lieten deze week in een verklaring weten te gaan scheiden. Yolanda en de Canadese muziekproducent waren negen jaar samen, waarvan vier jaar getrouwd. Ze zijn bekend van de realityshow Real Housewives of Beverly Hills. Ook was Yolanda te zien in het Net5-programma Nederlandse Hollywood Vrouwen.

Een paar jaar terug werd bij Yolanda de ziekte van Lyme ontdekt. Inmiddels gaat het weer wat beter met blondine. "Ik heb bijna een jaar in bed gelegen, dus ik ben blij dat ik hier vandaag weer zo sta."

Eerder was Yolanda (51) van 1994 tot 2000 getrouwd met de projectontwikkelaar Mohamed Hadid. Met hem kreeg ze een zoon, Anwar die nu 16 is, en twee dochters, Bella (19) en Gigi (20), die beiden bekend zijn als model. Van haar kinderen krijgt Yolanda veel steun. "Ik denk dat dat het enige is wat voor altijd is."