Nieuws/Entertainment
471555
Entertainment

Coco Austin etaleert 'drieling'

Coco Austin is, vlak na haar bevalling, alweer in vorm. Of is haar slanke middel optisch bedrog door het drietal erboven?

Coco, die samen met Ice-T hun eerste kindje Chanel verwelkomde, voelt zich geweldig. "Net uit het ziekenhuis. Ik kan niet geloven dat ik vier dagen geleden moeder ben geworden van een prachtige dochter. Fantastisch! Ik voel mij een complete vrouw."

Op het kiekje dat het model postte bij haar woorden van vreugde springt niet het baby'tje, maar vooral haar voorgevel goed in het oog. Tot ergernis van veel Instagrammers, blijkt uit de ruim 3200 reacties. "Ze houdt de baby vast op een manier dat we allemaal kunnen zien hoe slank ze is en hoe groot haar borsten zijn." "Ze staat erbij op een manier van: hé mensen, wat vinden jullie van mijn nieuwe tas?" "Je vindt poseren belangrijker dan je baby? En waarom heeft het kind geen kleren aan, het is december."

Er zijn zelfs mensen die opnieuw twijfelen of zij echt wel zelf zwanger is geweest; de 36-jarige Coco had een nogal platte buik tijdens haar zwangerschap. Chanel werd drie weken te vroeg geboren. De kersverse moeder plaatste vlak na de bevalling een foto met de baby op haar buik en een lachende Ice-T ernaast.