Nieuws/Entertainment

Na harde uitspraken over medecoach

Marco Borsato op matje bij Anouk

'Wat is dit dan?' Anouk heeft om tekst en uitleg gevraagd van Marco Borsato na zijn uithaal naar zijn mede-The Voice of Holland-coach.

Marco ventileerde eerder in het openbaar dat Anouk hem negeerde. "Anouk is Anouk en die is vooral bezig met Anouk. Als zij niet met me wil praten dan praten we niet", klapte hij uit de school

Anouk reageert nu: "Ik was echt verbaasd, ik dacht: hè, heb ik nou iets gemist. Wat is er nou aan de hand? Ja, je zit natuurlijk ver uit elkaar, ik heb niet de behoefte om over die stoelen te schreeuwen", vertelde ze donderdag in de Coen en Sander Show.

Volgens haar is er niets aan de hand, en is het tussen de coaches van de talentenjacht 'normaal en gezellig'. Ze denkt dat Marco een beetje in een hoek is gedreven door de interviewer, maar hij ontkwam er niet aan op het matje te komen.

De collega's hadden vlak na zijn uitspraken een bijeenkomst. Anouk: "Ik heb gelijk gezegd: Wat is dit dan? Ik hoorde dat je gehakt van me had gemaakt." Marco vond het, zo zegt Anouk, 'heel erg'. "Volgens mij schaamde hij zich ook een beetje. Ik vind het een beetje zielig dat hij zich zo ongemakkelijk voelde. Ik heb een olifantenhuid."

Anouk kreeg het afgelopen half jaar meerdere miskramen te verwerken, werd deze week bekend. "Dat is vervelend geweest, tijdens de opnames." Ze zegt nogmaals: "Ik wil er niet te dramatisch over doen, en hopen dat dat nog een keertje goedkomt." De liveshows van The Voice of Holland gaan vrijdag van start.

Bekijk meer van