Nieuws/Entertainment
471612
Entertainment

"Voetballer en kickbokser zijn meer dan vrienden"

Ophef om Cristiano Ronaldo en Badr Hari

Engelse en Franse media suggereren dat Badr Hari en Cristiano Ronaldo een homoseksuele relatie hebben.

Het Franse sportprogramma 'Touche pas on ma sport' en de Engelse krant The Sun melden dat de voetballer en de kickbokser wel erg veel tijd met elkaar doorbrengen. Ronaldo zou ongeveer vier dagen per week na de training in zijn privévliegtuig stappen om 'te knuffelen' met Badr. De voetballer blijft nooit slapen, maar pakt dezelfde nacht het vliegtuig weer terug om bij de ochtendtraining aanwezig te zijn.

Bronnen dichtbij de sterspeler melden dat zijn club, Real Madrid, bezorgd is om Ronaldo's levensstijl. Het vele gereis naar Badr in Marokko zou zijn spelkwaliteiten negatief beïnvloeden.

Badr en Cristiano delen regelmatig kiekjes van elkaar op hun Instagram. Twee maanden geleden postte de ex van Estelle Cruijff nog een intieme foto waarop te zien is dat de voetballer in zijn armen ligt. "Just married. Always here to pick you up, bro", grapte hij.

Dat de mannen de beste vrienden zijn is wel duidelijk, maar dat de twee een relatie zouden hebben is nogal ongeloofwaardig. De kickbokser zou na de breuk met Estelle weer terug zijn bij zijn ex Daphne Romani, de moeder van zijn kind. De Real Madrid-ster verbrak begin dit jaar zijn relatie met topmodel Irina Shayk. In de maanden daarna werd de womanizer met verschillende bloedmooie vrouwen aan zijn arm gespot.