Nieuws/Entertainment
471712
Entertainment

Personeel naar verluidt aangevallen door kickbokser

'Badr Hari schopt stennis in restaurant'

Badr Hari zou flinke ruzie hebben gemaakt in een restaurant in Casablanca. De kickbokser, die heeft aangekondigd te stoppen, belandde naar verluidt in een grote duw- en scheldpartij met het personeel.

Badr verblijft momenteel in Marokko, waar hij volgens een plaatselijke krant met een vriend een hapje ging eten. De vechter en zijn gezelschap kregen volgens bronnen een verhitte discussie. Die liep zo hoog op, dat de andere gasten er last van kregen.

Toen het personeel besloot de heren de rekening te presenteren, werd een ober naar verluidt aangevallen. Badr zou in woede zijn ontstoken. Dat leidde volgens de krant tot een hoop geduw en gescheld, waarna andere presoneelsleden en de beveiliging moesten ingrijpen, waarop Badr het pand verliet.

Er doken eind oktober nog beelden op waarop te zien is dat Badr een receptionst slaat. De kickbokser vertrok een dag daarna naar Marokko, met zijn duimen omhoog. Hij kreeg voor mishandelingen in het Amsterdamse nachtleven van het gerechtshof twee jaar cel waarvan 10 maanden voorwaardelijk opgelegd, maar gaat het arrest van aanvechten bij de Hoge Raad. Hij blijft tot die tijd op vrije voeten, in Marokko.

Badr, die volgende week 31 wordt, heeft een maand geleden bekendgemaakt met pensioen te gaan. "Ik denk dat het tijd is om de ring te verlaten."