Nieuws/Entertainment
471784
Entertainment

Draagt zij een baby of een kussen?

Uri Geller: 'Ik ken Sabia's geheim!'

Het is wederom hét mysterie van de dag. Draagt de zwangere Sabia Engizek een baby of toch een kussen? Uri Geller weet het!

De magiër, die twee vrijdagavonden met Sabia samenwerkte bij Mindmasters Live, legde zijn oor te luister. "Ik ken haar geheim", zegt hij in een Duits interview, net als haar babybuik weer lijkt te zijn verdwenen. "Ik weet wat Sabia in haar buik heeft."

Maar op de vraag of het een jongen, een meisje of toch een kussen wordt, hult Uri zich in nevelen. "Ik houd haar geheim voor mij. Zolang het niet wordt verraden, blijft het een mysterie."

De gewezen voetbalvrouw was donderdag het gesprek van de dag. Er zijn twee foto's verschenen, een dag na elkaar genomen. Op de ene afbeelding heeft ze een flinke buik, op de andere is die foetsie! "Sabia, waar is jouw babybuik?", vragen de Duitsers zich opnieuw af.

De 37-jarige ex van Rafael van der Vaart blijft zelf volhouden dat ze in verwachting is. "De fantasie van mensen kent geen grenzen." De enige die nog opheldering kan geven is de vermeende vader: Rafael zelf. Maar hij blijft vooralsnog zwijgen...