Nieuws/Entertainment
471801
Entertainment

Ex sleept Charlie Sheen voor de rechter

Pornoster Brett Rossi klaagt Charlie Sheen aan nadat de acteur zijn hiv-besmetting geheim gehouden zou hebben en haar misbruikt zou hebben.

Dat melden Amerikaanse media.

Scottine Ross, zoals Rossi eigenlijk heet, claimt in de zaak dat Sheen emotioneel leed heeft veroorzaakt, haar gevangen hield en zich schuldig maakte aan geweldpleging en nalatigheid. In de zaak wijdt ze uit over dat ze zwanger zou zijn geraakt waarna Sheen haar dwong een abortus te nemen. De acteur benadrukte volgens haar dat hij 'de geboorte van een achterlijk kind' wilde voorkomen.

Ook zou Rossi vijf keer seks met Sheen hebben gehad zonder te weten dat hij besmet was met het hiv-virus. Sheen beloofde het conflict op te lossen door haar een miljoen dollar te betalen, plus 5 procent van de royalties die hij verdiende met zijn televisieserie Anger Management. Hij zou die afspraken echter aan zijn laars hebben gelapt nadat hij vorige maand in de talkshow Today bekendmaakte dat hij besmet was met het virus.

"Charlie Sheen zal de zaak van Scottine Ross vurig verdedigen", reageert Sheens advocaat Martin Singer in een statement. "We zijn er zeker van dat meneer Sheen zal overwinnen." De acteur vertelde tijdens het televisie-interview dat hij zo'n 10 miljoen dollar kwijt raakte aan het stil houden van vrouwen met wie hij seks had en juist daarom wilde hij in het openbaar treden. "Wat mensen vergeten is dat ze geld van mijn kinderen wegnemen. Ze denken dat het alleen om mij gaat, maar ik heb vijf kinderen en een kleindochter. Ik wil me vandaag uit deze gevangenis bevrijden."