Nieuws/Entertainment
471844
Entertainment

Martine Bijl terug in Heel Holland Bakt?

AUDIO - Het gaat de goede kant op met het herstel van Martine Bijl, die werd getroffen door een hersenbloeding. Jan Slagter hoopt dat zij volgend seizoen kan terugkeren als presentatrice van Heel Holland Bakt.

"Martine werkt stapje voor stapje aan haar herstel, gelukkig gaat het de goede kant op", vertelde de Omroep Max-baas donderdag op 100% NL. Slagter sprak uit dat hij hoopt dat zij terugkeert in zijn kijkcijfersucces.

Heel Holland bakt heeft een plaatsje veroverd in de eerste kwaificatieronde van de Gouden Televizier-Ring. Slagter liet dit jaar het grootse Gala in het Amsterdamse Carré aan zijn neus voorbijgaan omdat hij het niet eens was met de manier waarop gestemd kan worden op de prestigieuze tv-prijs. Die vond hij, vooral voor ouderen, te ingewikkeld. "Ik hoop wel dat er nog een gesprek komt om over de manier van stemmen te praten."

Mocht Martine zelf de Ring in ontvangst kunnen nemen volgend jaar, dan zou hij dat fantastisch vinden. De 67-jarige presentatrice werkt momenteel in een revalidatiecentrum aan haar herstel, nadat zij in september een hersenbloeding kreeg. Ze heeft inmiddels haar volledige woordenschat weer terug.