Nieuws/Entertainment
472192
Entertainment

Peter R. de Vries reageert op column Patty

Peter R. de Vries lijkt zich niet druk te maken om de column die zijn voormalig MindMasters Live-collega Patty Brard over hem schreef.

"Ik moet je wel zeggen: Ik ben er behoorlijk door aangeslagen. Ik sta op de dodenlijst van Holleeder en op de zwarte lijst van mevrouw Brard", zei Peter R. op sarcastische toon bij RTL.

Patty haalt in haar column hard uit naar De Vries. Ze vindt dat de misdaadverslaggever een arrogante houding had in MindMasters Live. "Hoe kun je je zoveel beter voelen dan een ander dat je weigert een tv-collega een hand te geven en hem voor Jan met de korte achternaam met uitgestoken hand laten staan? Ik heb het met verbijstering aanschouwd." En: "Waarom plaatsnemen in een entertainmentprogramma waar je geen verstand van hebt en duidelijk geen zin in hebt, en daar de boel lekker neersabelen?"

Peter R. begrijpt niet waar de diva het over heeft en pakt haar terug: "Laat ik er dit over zeggen: het kenmerk van MindMasters was dat je mensen dingen laat zien die er helemaal niet zijn. Patty is daar een natuurtalent in. Kijk, ik ben gewoon mezelf geweest daar en ik heb met iedereen prettig gewerkt."