Nieuws/Entertainment
475142846
Entertainment

André Hazes: Monique en ik hadden corona

André Hazes is er vrij zeker van dat hij en zijn vriendin Monique Westenberg besmet zijn geraakt met het coronavirus. Dat vertelt de zanger aan Shownieuws.

„Ergens iets in mij zegt dat ik het al heb gehad. Want ik ben een tijd ziek geweest, en verkouden en hoofdpijn en eigenlijk alle symptomen die er waren, dus ik denk dat ik het heb gehad”, vertelt André aan het SBS6-programma.

Waarschijnlijk heeft zijn vriendin Monique ook Covid-19 onder de leden gehad. „Moon en ik, allebei hadden we symptomen. En Moon had een beetje vocht achter de longen.”

Vrienden van het stel zijn positief op het virus getest. „Mensen om mij heen, die wel getest zijn, die hebben het ook gehad.” De zanger is er daarom vrijwel zeker van dat hij en Monique corona hebben gehad. De twee hebben zich niet op het virus laten testen.

Eerder werd bekend dat Walter Grootaers, coach van de Belgische versie van The Voice Senior is getroffen door het coronavirus. Ook André is coach bij het programma en heeft dus direct contact gehad met de zanger. Grote zorgen waren er toen nog niet. „Hij heeft niet echt direct contact gehad met Walter. André heeft ook geen verschijnselen van griep, dus we maken ons geen zorgen. We houden het allemaal goed in de gaten”, liet Andrés manager Sjoerd Bodewes destijds aan Privé weten.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd