Nieuws/Entertainment
476396
Entertainment

Anouk vond vriend via Instagram zoon

Anouk maakte op een bijzondere manier kennis met haar huidige liefde Dominique Schellekens: ze spotte hem op het Instagramaccount van haar zoon!

"Mijn zonen spelen basketbal en ik vond het nooit een probleem om naar die wedstrijden te gaan. Ik keek mijn ogen uit. En op een gegeven moment zag ik op de Instagram van mijn zoon een zekere Dominique reageren en ik dacht: wie is dat? 'Nou', zegt mijn zoon, 'dat is mijn coach.' Ik dacht: 'Jeetjemina, dat is een stuk. Ik ga nog wel wat vaker kijken!", vertelt Anouk aan Het Laatste Nieuws.

Inmiddels woont de 40-jarige zangeres samen met de 21-jarige basketbalcoach. Mede dankzij haar vijf kinderen. "Het waren de kinderen die na een tijd zeiden: 'Komaan! Doen!'"

Anouk heeft vijf kinderen: met Remon Stotijn kreeg zij zonen Benjahmin Kingsley (13) Elijah Jeremiah (11) en dochter Phoenix Ray (10). Rapper Unorthodox is de vader van zoon Jesiah Dox (5) en zoontje Sion Jethro (1,5) kreeg ze met basketballer Seraino Dalgliesh.

De The Voice of Holland-coach hoopt ook nog op een baby met Dominique, vertelde ze eerder. "Hij is wat jonger dan ik, heeft geen eigen kinderen en wil het ook een keer zelf meemaken." De twee werden in februari van dit jaar voor het eerst aan elkaar gelinkt, toen zij foto's op Facebook plaatste met haar nieuwe liefde.