Nieuws/Entertainment
477216845
Entertainment

Kylie Jenner bevestigt breuk met Travis Scott

Kylie Jenner bevestigt op Twitter min of meer dat de relatie met haar vriend Travis Scott voorbij is. In een tweet spreekt ze nu over een vriendschap.

Kylie en Travis, die eigenlijk Jacques Webster heet, waren sinds het voorjaar van 2017 bij elkaar. Deze week werd via bronnen bekend dat ze uit elkaar zijn. Ze hebben samen een dochter, de anderhalf jaar oude Stormi. „Travis en ik kunnen goed met elkaar opschieten en onze focus ligt nu op Stormi!! Onze vriendschap en onze dochter zijn prioriteit”, aldus Kylie.

De realityster reageert ook op geruchten dat ze met haar ex Tyga is gespot. Volgens The Daily Mail was Kylie aan het feesten en verliet ze met twee vriendinnen om 02.00 uur een club in West-Hollywood. De auto waarin ze zaten werd later gezien bij de studio waar Tyga op dat moment aan het werk was.

Niets is wat het lijkt, bijt Kylie van zich af. „Het internet maakt alles weer honderd keer dramatischer dan de werkelijkheid. Er was geen ’date om twee uur ’s nachts met Tyga’. Wat je ziet is dat ik twee vriendinnen afzet bij een studio waar hij toevallig was.”