Nieuws/Entertainment
477255399
Entertainment

Lil’Kleine reageert op commotie The voice of Holland

Lil’Kleine

Lil’Kleine

De ruzie tussen The voice of Holland-coaches Anouk en Lil’Kleine is tijdens het tiende seizoen van het programma misschien wel het belangrijkste onderwerp van gesprek. Medecoaches Ali B en Waylon lieten al eerder van zich horen over de onenigheid tussen de twee, en ook Anouk zelf sprak zich er onlangs over uit. Aan de kant van Lil’Kleine bleef het verdacht stil. Naast zijn ruzie met Anouk, ligt de rapper ook behoorlijk onder vuur door kijkers die kritiek hebben op zijn rol als coach. Woensdag plaatst hij een ’statement’ op sociale media.

Lil’Kleine

Lil’Kleine

„Eruit gezet? Ronnie Flex als vervanger? Nee! We zijn er gewoon weer hoor”, klinkt het in een filmpje van Lil’Kleine op Instagram Stories. De rapper is er aanstaande vrijdag tijdens de eerste liveshow van The voice of Holland dus gewoon bij, samen met Anouk. Zij liet onlangs weten: „Ik zit gewoon in die stoel hoor bij de liveshows, no worries.”

Ook deelt Lil’Kleine een foto op Instagram waarin zijn zoontje Lío op de bekende The voice of Holland-stoel zit. „Geloof niet alles wat je hoort, zie jullie bij de liveshows jongens!”, luidt het bijschrift.