Nieuws/Entertainment
477846
Entertainment

'Bizar dat mensen zich daar druk om maken'

Op de bres voor blowende Pauw

"Het is bizar dat zoveel mensen hier over vallen", vindt de zanger die Jeroen Pauw live in de uitzending aan het blowen kreeg.

De talkshowpresentator en zijn gasten eerden protestzanger Armand vrijdagavond door joints op te steken in de studio. Er waren kijkers die het geweldig vonden, maar ook kwamen er afgelopen weekeinde tegengeluiden. Pauw zou een voorbeeldfunctie hebben, en werd er wiet gekocht van belastinggeld?

Zanger Dave von Raven van The Kik, die met Armand samenwerkte, deelde de 'pretsigaretten' uit, samen met zijn collega Lucky Fonz. Hij is van mening dat er in de wereld wel een en ander aan de hand is waar je je drukker over kan maken, zegt hij tegen Shownieuws.

"Het is jammer dat alle aandacht daardoor wordt opgeslokt, het ging om de herdenking van een Nederlandse held." De VARA heeft nog niets gehoord van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit die een boete kan uitdelen omdat iedereen recht heeft op een rookvrije werkplek, ook de medewerkers van Pauw.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));