Nieuws/Entertainment

Arie Boomsma laat zich niet uitdagen

Door van onze redactie

Arie Boomsma lijkt zich niets aan te trekken van René van der Gijps snoeiharde uithaal op live televisie.

René vond het nodig om Arie in Voetbal Inside door de mangel te halen. Wilfred Genee kreeg vrijdag, toen KPN kampte met een grote storing, via sociale media de vraag van een vaste kijker of het een leuke uitzending was.

"We hebben Arie Boomsma aan tafel", grapte Gijp. Om er nog aan toe te voegen: "Wat een l*l is dat he. Zag je hem zitten bij Humberto Tan? Heb je hem zien zitten?"

René vertelde dat hij zich groen en geel ergerde toen hij Arie vorige week aan tafel zag in RTL Late Night. De presentator vertelde daar trots over zijn nieuwe programma Van hagelslag naar halal, waarin hij met bekeerde moslima's en hun moeders door Jordanië reist.

Gijp: "Arie zegt dan: 'Als je met die mensen weg bent, en je ziet hoe ik ze weer dichter bij elkaar kan krijgen...' Oh, man. Als je zo geïnteresseerd bent in vreemde mensen, dan moet je opgenomen worden. Toch?" René krijgt bijval van Johan Derksen: "Ik heb hem inderdaad gezien en ik kan er niet naar kijken!"

Arie rept op zijn sociale mediakanalen met geen woord over Gijps tirade. Hij post op het internet berichten over zijn overstap naar Net 5, een foto van een potje airsoft en een foto van een hond. Ook vraagt de presentator zich af of zijn sportschool een trampoline nodig heeft.

Lees meer over