Nieuws/Entertainment
478357356
Entertainment

Tim Senders: opa op weg naar laatste avontuur

De gezondheid van de opa van Tim Senders gaat hard achteruit. Het lijkt erop dat zijn grootvader zijn laatste avontuur tegemoet gaat, zo schrijft de presentator op Instagram.

„Wetende dat er ooit een einde aan zou komen, heb ik met veel liefde alle mooie avonturen samen met mijn opa beleefd. De laatste weken is zijn gezondheid erg achteruit gegaan en is zijn lichaam uitgeput van de kanker. Het is onzeker hoe de komende dagen zullen zijn, maar mijn opa zal waarschijnlijk zijn laatste avontuur tegemoet gaan”, aldus Tim.

De presentator, bekend van de tv-hit Streetlab, twijfelde naar eigen zeggen om het bericht te delen. „Het is een persoonlijk en verdrietig moment om hem zo te zien. Maar de afgelopen jaren is mijn opa ook de opa van iedereen geworden. Er wordt veel gevraagd naar hoe het met hem gaat. Daarom voelt het juist om ook deze momenten te delen.”

Opa Frits kreeg vorig jaar landelijke bekendheid dankzij de YouTube-serie van Tim. Daarin beleefde hij allerlei avonturen met de toen 89-jarige opa zoals racen op een circuit en naar het festival De Zwarte Cross. Dit voorjaar was Frits nog te zien in een uitzending van M.