478422
Entertainment

Marco Borsato is bang voor de dood

Marco Borstato werd vorig jaar getroffen door een tia. Sindsdien kan hij naar eigen zeggen wakker liggen van de kwetsbaarheid van het leven.

"Toen ik in het ziekenhuis lag na die tia, dacht ik: kom me niet halen, ik ben nog niet klaar", zegt Marco. "Ik was de papa die alles aan kon, die het centrum van de wereld was, en ineens was ik dat niet meer. Dat was schrikken. Maar ik wilde mijn kinderen ook laten zien dat ze niet bang hoefden te zijn." Dat vertelt de zanger aan AD Magazine.

Toch geeft de zanger toe dat hij zelf wel bang is voor de dood. "Ik wil nog lang niet dood. Ik hou veel te veel van het leven." Met ouder worden heeft het jurylid van The Voice geen probleem. "Ik denk dat ik me pas druk ga maken over ouder worden als de fysieke ongemakken een rol gaan spelen. Natuurlijk besef ik dat ik een generatie opschuif. Ik ben zes jaar geleden mijn vader verloren en mijn moeder heeft deze zomer haar zeventigste verjaardag gevierd. Ze is in goede gezondheid en werkt hard, maar er komt een moment dat we afscheid moeten nemen."