Nieuws/Entertainment
480177367
Entertainment

Vanessa Bryant naar rechter om foto’s Kobe en dochter

\Vanessa Bryant

\Vanessa Bryant

Vanessa Bryant sleept een politiesheriff uit Los Angeles en zijn collega’s voor de rechter omdat ze foto’s zouden hebben genomen van de stoffelijke overschotten van Kobe Bryant, dochter Gianna en de zeven andere slachtoffers van een helikoptercrash in de stad eind januari. Ze beweert dat ze daardoor ernstig emotioneel leed heeft opgelopen.

\Vanessa Bryant

\Vanessa Bryant

Dat staat in de aanklacht die TMZ in handen heeft. Volgens Vanessa ’haalden zeker acht plaatsvervangers van de sheriff op de rampplek hun persoonlijke mobiele telefoons tevoorschijn en maakten foto’s van de overleden kinderen, ouders en coaches’. „Ze namen deze foto’s voor hun eigen persoonlijke voldoening.”

Daarna zouden de beelden ook met anderen zijn gedeeld. De sheriff zou de betrokken families niet van het voorval op de hoogte hebben gesteld en Vanessa hoorde ervan toen media erover meldden.

Vanessa zegt ernstige emotionele schade op te lopen omdat ze continu bang is dat de foto’s uitlekken en eist daarom een schadevergoeding.

Het politiekorps van Los Angeles stelde eerder al een onderzoek in naar de agenten. De zaak kwam aan het licht toen een barman melding maakte dat een hulpverlener in zijn kroeg de foto’s op zijn telefoon toonde aan een vrouw.