Nieuws/Entertainment
480534
Entertainment

'Ex-minnaar' Gavin Rossdale doet boekje open

Gavin Rossdale mag zich schrap zetten voor een nieuw schandaal nu zijn vermeende ex-minnaar Peter Robinson weer van zich laat horen.

De 53-jarige Peter Robinson, die zegt dat hij een relatie heeft gehad met Gavin, wil uit de school klappen in een nummer dat hij heeft geschreven, maar nog niet heeft uitgebracht. "In het lied zing ik dat je jezelf moet zijn en geen huichelaar. Het nummer gaat over Gavin", zegt Peter, die als artiestennaam Marilyn heeft, tegen Amerikaanse media.

Boze tongen beweerden eerder deze week dat Gavin drie jaar lang, tijdens zijn huwelijk met Gwen Stefani, een affaire heeft gehad met de nanny van zijn drie kinderen. Marilyn heeft een advies voor Gwens ex: "Als je niet eerlijk bent over wie je bent, dan leef je geen gelukkig leven. Wees gewoon eerlijk en jezelf."

Marilyn beweert dat hij in de jaren '80 een relatie heeft gehad met Gavin Rossdale. De man noemde Gavin in een eerder interview de liefde van zijn leven. Gavin heeft altijd ontkend dat hij de lakens heeft gedeeld met Marilyn.