Nieuws/Entertainment
480547
Entertainment

Vrouw 'betast' billen prins Charles

FOTO'S - Een Australische vrouw die prins Charles 'down under' betast... Het heeft er alle schijn van, getuige de foto's.

De prins is met zijn echtgenote Camilla deze week op rondreis door Australië. Na eerdere kiekjes waarop de hertogin van Cornwall met een mes naar Charles zwaait, zorgt het Britse koninklijk huis weer voor bijzondere plaatjes.

Dit keer niet met een hoofdrol voor Camilla, maar een andere vrouw steelt de spotlights. Janine Kirk, het hoofd van de Australische goede doelen waar Charles zich voor inzet, pakte de prins ogenschijnlijk van achteren bij zijn billen tijdens een bijeenkomst in Sidney.

Terwijl de voltallige wereldpers ervan overtuigd is dat het een 'cheeky' actie was van de Australische, probeert zij zichzelf te verdedigen. "Ik leidde hem alleen maar rond. Het is gewoon een vreemde camerahoek." Het 'billenincident' zou acht seconden hebben geduurd.

De stichting The Prince's Charities Australia zet zich onder meer in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovaties in het bedrijfsleven, het helpen van achterstandskinderen en het helpen van defensiepersoneel met het starten van een eigen bedrijf.