Nieuws/Entertainment
480548
Entertainment

Model klapt uit de school over 'affaire' met Cowell

Alicia Douvall, de vrouw die beweert dat ze zes maanden lang een affaire heeft gehad met X Factor-baas Simon Cowell, laat weer van zich horen.

Alicia brengt volgende maand haar boek Don't Call Me Ugly uit en daarin beschrijft ze in detail hoe zij Simon in 2001 ontmoette en hoe het eraan toe ging tussen de lakens. De vrouw, die eerder dit jaar meedeed aan het Celebrity Big Brother, beweert dat zij en Simon het wel elf keer op een avond deden. "Ik ben hartstikke eerlijk in mijn boek."

Alicia zegt dat het niet haar doel is om Simon te schande te maken. Zij geeft naar eigen zeggen nog steeds veel om Simon en heeft het daarom moeilijk met het feit dat hij al ruim twee jaar gelukkig is met Lauren Silverman. Alicia: "Ik ben niet jaloers op Lauren, maar ik zie hem niet graag met een ander. Dat vind ik niet leuk." Alicia: "Hij was de perfecte man voor mij."

Alicia klapte in 2012 voor het eerst uit de school over haar 'affaire' met Cowell. Ze besloot haar verhaal te doen toen ze ontdekte dat zij niet werd genoemd in Simons biografie Sweet Revenge: The Intimate Life of Simon Cowell. De X Factor-baas houdt nog altijd zijn lippen stijf op elkaar over Alicia.