Nieuws/Entertainment
480806
Entertainment

Video spreekt boekdelen

Dáár is Sabia's babybuik weer!

VIDEO - Sabia Engizek laat haar groeiende babybuik weer zien. Een boodschap voor iedereen die niet gelooft dat zij zwanger is - inclusief de gehele familie Van der Vaart.

De gewezen voetbalvrouw showt haar bollende buikje voor het eerst op de Nederlandse tv in een video bij Shownieuws. Daarin laat ze geen twijfel bestaan over haar zwangerschap.

Sabia vertelt vooral hoeveel zin ze heeft in haar nieuwe Nederlandse tv-avontuur MindMasters Live en haar optreden in Thuis op Zondag aanstaande zondag, maar haar buik prominent in beeld spreekt boekdelen.

De ex van Rafael van der Vaart gunde half oktober iedereen bij onze oosterburen een kijkje op haar buik, waar velen toen vraagtekens bij zetten, want was die niet nog erg klein voor de periode dat zij zwanger zou zijn? Na een hoop gereken en tegenstrijdige uitspraken van Sabia onder de loep was de conclusie: Rafael kán de vader van het kind helemaal niet zijn.

Iets wat opa, oma en moeder Van der Vaart daarna alledrie gretig hebben beaamd, en Sabia afschilderden als leugenaar. Deze beelden van de vorderende zwangerschap zullen ongetwijfeld zorgen voor nog vele nieuwe hoofdstukken in de Sabia-soap...