Nieuws/Entertainment
480945
Entertainment

Jennifer Lawrence huilde uren om naaktfoto's

Jennifer Lawrence huilde urenlang nadat haar naaktfoto's die ze naar haar vriendje stuurde, uitlekten op internet. Haar moeder troostte haar met een puppy.

In de zomer van 2014 kwamen de foto's onbedoeld naar buiten. Op dat moment was haar moeder op bezoek met haar nieuwe puppy Pippi die ze meteen aan Jennifer cadeau deed. "Ik zat buiten te huilen en Pippi sprong op mijn schoot en likte al mijn tranen op. Ik kan haar urenlang niet loslaten en dan bedoel ik úren", vertelt ze aan Vogue.

Haar hond hielp haar door de moeilijke periode. "Het was alleen maar pijn en geen winst. Maar ik heb er geen last meer van tenzij iemand er weer over begint", verklaart ze over de foto's die ze ooit maakte voor haar ex-vriend. In het interview is Jennifer ook open over haar liefdesleven, dat ze een grote wens heeft om te trouwen en dat ze in de Ware gelooft. Ook bekent ze dat de Kardashians nadoet als ze dronken is en dat privévliegtuigen haar grootste verwennerijen zijn.

"Ik heb zoveel moeite met vliegen. Ik wil altijd gewoon met een passagiervliegtuig vliegen, het is goedkoper, het is gemakkelijker, maar er kunnen 300 perfecte en lieve mensen bij de gate zitten en er hoeft maar één idioot te zijn die het voor iedereen verpest. Privé vliegen is fantastisch want dan hoef ik me niet druk te maken", bekent ze.

Verder laat ze weten dat ze dikke mik is met haar buren Mila Kunis en Ashton Kutcher, waar ze regelmatig onuitgenodigd op bezoek gaat. "Ze zijn me waarschijnlijk al beu", grapt ze.