Nieuws/Entertainment
481010
Entertainment

Rebel tegengewerkt door Kardashians

Rebel Wilson verwijt de Kardashians dat ze haar zwart proberen te maken in de media nadat ze bekende een samenwerking met Kendall en Kylie te hebben geweigerd.

De actrice beweert dat hun publiciteitsmedewerkers een tegenoffensief zijn gestart sinds Rebel liet weten dat alles waar de Kardashians voor staan tegen haar principes ingaat. "Ik wil dolgraag elk moment over de Kardashians praten", laat Rebel Wilson sarcastisch op Twitter weten. "Of misschien kan hun publicist stoppen met de lastercampagne tegen mij omdat ik me één keer een opmerking liet ontvallen over hen."

Rebel onthulde op de Australische radio dat ze liever zelf de award uitreikte tijdens de MTV VMA's dan dat ze de klus moest klaren met de halfzusje van de Kardashians, Kendall en Kylie Jenner. "Ik sta voor persoonlijkheid en hard werken om ergens te komen", lichtte ze toe dat zij hard werkte bij haar opleiding terwijl Kim Kardashian roem vergaarde met een sekstape. Haar opmerking deed zoveel stof opwaaien dat zelfs Oprah het opnam voor realityfamilie door hun werkethiek te benoemen.

Rebel is klaar met alle negatieve aandacht die volgde op haar opmerking en heeft het al proberen goed te maken met de Kardashians. "In elk geval, ik ben MEER dan klaar met dit kleine incident en wens de K-clan al het goeds. Ik heb ze zelfs bloemen gestuurd", voegt ze toe.