Nieuws/Entertainment
481046
Entertainment

Een spoor van ellende door het land

Circus Rens trekt verder

Peter Jan Rens is met zijn vriendin Virginia en hun kind Djelisa neergestreken op recreatiepark Beaugarde in Culemborg. In tegenstelling tot andere berichtgeving betreft het geen droomvilla, maar een recreatiewoning die net buiten het park ligt, maar er nog wel bij hoort.

„Hij heeft één keer een gele kaart gekregen, maar dat krijgen er hier wel meer. Van mij mocht hij terugkomen. Er wonen hier wel meer mensen met een bepaald verleden”, zegt de beheerder, die niet met zijn naam in de krant wil.

Peter Jan, die zich eerder nog opwierp als redder van Circus Renz, trekt nu met zijn eigen karavaan Nederland door, altijd weer vertrekkend met problemen. Precies een jaar woonde hij in Maurik, maar Rens betaalde de huur maar mondjesmaat wat leidde tot een conflict met de verhuurder. Die stelde hem een ultimatum. Nadat zijn huurcontract was verlopen op 1 november moest Rens zijn biezen pakken. De huurbaas trof de woning tot zijn ontsteltenis volledig uitgewoond aan. „Je gaat hard huilen als je in dat huis komt. Ze hebben het achtergelaten als één grote vieze bende”, vertelde een ingewijde. „De verhuurders hebben er erg veel verdriet van. Maar Rens is er in ieder geval uit. Dat is voor hen echt een opluchting.”